Stenen Spiegelen

Stenen spiegelen is...

Een workshop die je in kalmte laat zijn en je in contact brengt met jezelf door een bijzondere samenwerking met prachtige kristallen en edelstenen. Dit gebeurd in verbinding met de deugden die de stenen in jou weerspiegelen. Want alles is al in jou aanwezig.

Net zoals kinderen onbewust en bewust gedrag en energie weerspiegelen in de wereld om hen heen, spiegelen stenen ook bewust en onbewust wat er in jou leeft. De stenen laten je herinneren aan je prachtige ware essentie. Ze nodigen je uit om samen op reis te gaan en om te gaan leven vanuit je volledig potentieel.

Workshop Stenen Spiegelen

Deze workshop is geschikt voor mensen die zich persoonlijk willen ontwikkelen, even de weg kwijt zijn, tot rust willen komen en kennis willen maken met edelstenen en deugden. Ook leer je zuiver en vanuit liefde de kracht van de edelstenen te voelen en te ervaren. Ook leer je edelstenen te verzorgen. Je leert en ervaart de voelbare kracht van edelstenen. 

Iedereen is anders, zo is elke steen ook anders. De ene steen weerspiegeld het ene meer dan het andere. Elke steen is weer verbonden met andere chakra’s, deugden, geuren, klanken en meer! Tijdens de workshop ga je hier kennis mee maken. Ook is het een geschikte workshop voor ouders en opvoeders met hooggevoelige kinderen.

Bij voltooiing van de Workshop Stenen Spiegelen ontvang je het certificaat ‘Stenen Spiegelen’ en kan je alles wat je geleerd hebt toepassen op jezelf en je omgeving. De workshop wordt jaarlijks in een groep gegeven. Ook kun je – na het behalen van dit certificaat – verdiepende modules gaan volgen.

Verdiepende Modules

Wanneer je de workshop stenen spiegelen hebt voltooid, kan je losse verdiepende modules volgen. Met deze verdiepende modules leer je jezelf en mensen begeleiden op verschillende verdiepende vlakken. Bij elke module ontwikkel je je verder in je persoonlijke ontwikkeling, ervaringen en kennis op verschillende vlakken. Hierdoor heb je bij elke module weer een extra tool waar je jezelf en anderen mee kan begeleiden. Bij elk behaalde module ontvang je een extra certificaat die aansluit op je certificaat van de Workshop Stenen Spiegelen. De losse verdiepende modules worden individueel gegeven. 

Wanneer je alle modules hebt afgerond ontvang je hiervoor ook nog het certificaat ‘Edelstenen Begeleider – Stenen Spiegelen’. Hierin staan alle modules die je hebt behaald vermeld. Tot slot ontvang je bij het behalen van dit certificaat een één-op-één 60-minuten-durende coaching sessie, zodat jij helder hebt wat je visie en missie is, en stevig staat als begeleider.

Verdiepende modules

Pedagogisch Bewustzijn

Onze opvoeding heeft veel te maken met hoe we ons leven leven. Tijdens deze module wordt dit inzichtelijk en bewust. Zoals kinderen ons spiegelen, spiegelen stenen ons ook. Door middel van stenen ga je ervaren wat er vraagt om geheeld te worden, wat er vraagt om beweging, of juist stilte. Je krijgt allerlei handvaten en leert dit toe te passen in je dagelijks leven, bij jezelf én bij anderen.

 

De volgende onderwerpen komen bijvoorbeeld aan bod:

  • familie opstellingen
  • innerlijk kind
  • stenen spiegelen verdieping
  • mannelijke en vrouwelijke energie

Duur: 3 uur

Kosten: €45,- p/u

Manifestatie & Creatie met Edelstenen

Tijdens de workshop manifestatie en creatie met edelstenen leer je beperkende overtuigingen en blokkades op te heffen en herhalende patronen te dorrbreken vanuit liefde.

 

Vanuit daar gaan we onze Inner-Budha ervaren en ga je van alles leren over polariteiten, zielsmissies, verlangens en nog veel meer.

 

Ook ga je leren hoe je met edelstenen inzichten kan krijgen over je diepste verlangens met behulp van prachtige kaarten. Vanuit daar gaan we mediteren en creëren met een prachtige edelstenen meditatie.

 

Als je dit blijft toepassen ga je je mooiste leven creëren vanuit jou volledige potentieel. Ook leer ik je een prachtig zuiveringsritueel.

 

Duur: 5 uur

Kosten: €65,- p/u

Chackra-leer & Edelstenen

De chakra’s (of zoals het in het Sanskriet worden genoemd: het wiel) zijn energiewielen die energie af- én doorgeven via energiebanen die door ons hele lichaam stromen. De chakra’s vormen samen een krachtig middel voor heelheid dat ons helpt vanuit ons volledig menselijk potentieel te leven. Hierdoor dienen we op reis te gaan in onszelf, over onze eigen regenboogbrug, richting ons ziel, in verbinding met de bron en met de aarde.

 

Elk chakra heeft zijn eigen unieke universele kracht. Ook staat elk chakra in verbinding met een vele prachtige specifieke edelstenen en deugden. Zo is het eerste chakra verbonden met de deugd ‘ontwankelbaarheid’ en is het hartchackra verbonden met de deugden ‘liefde’ en ‘verbondenheid’. Ook is de deugd liefde verbonden met bijvoorbeeld de edelsteen Mangano-Calciet.

 

Tijdens deze module leer je welke chakra’s bij welke edelstenen passen en krijg je het vak chackra-leer. Er zijn heel veel verschillende chakra’s, tijdens deze module werken we vooral met de 7 hoofd-chackra’s.

 

Duur: 5 uur

Kosten: €45,- p/u

Deugden & Edelstenen

Elke edelsteen heeft zijn eigen unieke kracht. Maar wat zijn die krachten? Deugden brengen hier verheldering in voor jou en je omgeving. Er zijn wel meer dan 100 deugden. Elke edelsteen heeft zijn eigen bijpassende deugden. Zo hoort bijvoorbeeld bij de Rozenkwarts en de Mangano-Calciet de deugden liefde, verbondenheid, vriendelijkheid. Tijdens deze workshop leer je welke deugden bij welke edelstenen passen. Dit brengt veel helderheid.

 

Duur: 16 uur

Kosten: €400,-

Holistisch Voeden, Energetisch Werk & Edelstenen

Sta jij er wel eens stil bij met welke informatie jij jezelf voedt? Dagelijks word je bewust en/of onbewust beïnvloed door verschillende overtuigingen en theorieën over gezond leven.
Soms willen we iets wat niet werkelijk goed voor ons is. Wordt je hier onrustig en ongelukkig van en lukt het je niet om blijvende gezonde patronen te ontwikkelen? In de fysieke training Holistisch Voeden leer je vanuit de vijf holistische niveaus jouw voeding – in de breedste zin van het woord – te verbeteren om in balans te komen. Want voeding is zoveel meer dan eten en drinken alleen.

 

Bij deze module leer je op fysiek, emotioneel, mentaal, energetische en zielsniveau hoe edelstenen je kunnen helpen en ondersteunen om jezelf en andere holistisch te voeden voor een gezond en vitaal leven.

 

Duur: 4 uur

Kosten: €45,- p/u

Verdiepende Verzorging van Edelstenen

Edelstenen kan je zien als sponsjes; Ze nemen vuil (negatieve energie) op en stralen positieve energie uit, maar als je de spons (edelsteen) niet verzorgt raakt het vol en staat het niet meer in zijn heldere/schone kracht.

 

Als de steen niet zuiver is heeft dat dus ook weer invloed op de werking en dus ook jouw welzijn. Hierdoor is het verzorgen van je edelstenen voor zowel jou als je stenen erg belangrijk.

 

Tijdens de verdiepende workshop leer je het verschil te ervaren tussen gevulde edelstenen en stenen die schoon en helder in de energie zijn. Dit is erg belangrijk in het werken met edelstenen. Ook leer je hoe je edelstenen kan reinigen en leer je edelstenen op te laden via meditatie en nog veel meer.

 

Duur: 2,5 uur

Kosten: €45,- p/u

Hoogsensitiviteit & Edelstenen

Edelstenen kunnen hooggevoelige volwassenen en kinderen heel erg ondersteunen. Tijdens deze module ga jij dit zelf ervaren en geef ik je met veel wijsheid, liefde, kennis en kunde allerlei tools die jij bij jezelf en anderen (zoals je kinderen of je klanten) kan toepassen.

 

Tijdens deze module gaan we onder andere aan de slag met:

  • aura reinigen
  • stenen leggingen
  • gouden driehoeken
  • flower of life’s
  • grid leggingen
  • edelstenen voor kinderen

 

Duur: –

Kosten: €65,- p/u

Aromatherapie & Edelstenen

Elke edelsteen herinnert en weerspiegelt weer een ander deel in ons. Geuren ondersteunen, helpen en helen je op alle niveaus. Waneer je een geur onder je voeten smeert is het binnen 2 seconde in ons linguistische brein en binnen 22 minuten stroomt het door het hele lichaam heen.

 

Hiervoor is het erg belangrijk om pure en natuurlijke oliën te gebruiken en ze juist in te zetten. Elke geur heeft net zoals elke steen zijn eigen kracht en werking. Bij deze workshop leer je van verschillende oliën de werking, je leert ze te gebruiken, je leert ze toe te passen samen met edelstenen en nog veel meer. Hierdoor kan jij jezelf en je omgeving prachtig begeleiden.

 

Duur: 4 uur

Kosten: €45,- p/u

Voetreflex & Edelstenen

Zoals edelstenen ons spiegelen, weerspiegelen de voeten ons lichaam en ons hele zijn. Door edelstenen te combineren met Voet-reflexologie creëer je meer lichaamsbewustzijn en kan je in combinatie met de edelstenen het lichaam helen. Zodat alles fijn gaan stromen. Dit is een prachtige tool om toe te passen bij mensen die wat aardser in hun voeten staan. Maar het blijft voor iedereen – ook voor jezelf en voor kinderen – een enorm fijn hulpmiddel.

 

Duur: 4 uur

Kosten: €45.- p/u

Specialisatie Actief Aandacht met Edelstenen

Als je de workshop edelstenen & deugden of de 2 daagse deugden-workshop hebt gedaan kan je deze verdiepende module volgen. 

 

Bij deze verdiepende workshop leer je edelstenen toe te passen bij het ‘actief aandacht geven’ wat je tijdens de deugdenworkshop hebt geleerd toe te passen bij jezelf en bij anderen.

 

Hierdoor wordt alles tastbaarder en kunnen bijvoorbeeld hoogsensitieve mensen zich nog meer ondersteund voelen.

 

Duur: 2,5 uur

Kosten: €45,- p/u

Edelstenen Begeleider - Volledige Opleiding

Wanneer je de workshop stenen spiegelen hebt voltooid, kan je losse verdiepende modules volgen. Met deze verdiepende modules leer je jezelf en mensen begeleiden op verschillende verdiepende vlakken. Bij elke module ontwikkel je je verder in je persoonlijke ontwikkeling, ervaringen en kennis op verschillende vlakken. Hierdoor heb je bij elke module weer een extra tool waar je jezelf en anderen mee kan begeleiden. Bij elk behaalde module ontvang je een extra certificaat die aansluit op je certificaat van de Workshop Stenen Spiegelen. De losse verdiepende modules worden individueel gegeven. 

De Workshops

Ervaar hoe stenen jou inzichten geven en wie je in weze bent.

In groepsverband  |  € 275,-  |  2 Dagen
 09.00/16.00 uur 

Leer jezelf en anderen begeleiden op verschillende verdiepende vlakken.

 Individueel  |  Prijs, Tijdsduur & Tijden: Zie Losse Module 

Lorem Ipsum

 In groepsverband  |  € 1199,-  |  13 Dagen 
09:00/16.00 uur