Tijd, Liefde & Lichtwerk – Een Gastblog Van Eugenie

Lieve lezers van dit blog; mijn naam is Eugenie en ik recreëer sinds half juni 2020 in een camper.
Dit is een bewuste keuze geweest na daarvóór zo’n 10 jaar in Amsterdam te hebben gewoond.
Ik voelde vanaf september 2019 een sterke behoefte aan een soort vrijheid die we als mens eigenlijk (bijna) niet kennen.

Hoe zou het zijn als ik m’n appartement verkoop en van de overwaarde een camper zou kunnen kopen?
Zonder hypotheek door het leven kan gaan en staan waar ik maar wil? Waar velen hun vraagtekens bij hadden mbt mijn keuze en – gevoel was het voor mij ‘een weten’. Ik werd zo blij van dit idee! Dit was het pad dat ik wilde gaan bewandelen en dit doe ik ondertussen nog steeds met veel plezier.

Ik heb op diverse campings al gestaan. Veel mooie en (voor mij) bijzondere mensen mogen ontmoeten waarvan Yasmijn er één is. Een pure ziel, een lichtwerker, hier op aarde voor de mensheid. Ik ben sinds kort bij haar in opleiding en word ik gecoacht door haar. Ik voel veel dankbaarheid hierin. Ik leer veel van haar naar mezelf toe met behulp van o.a. deugdenkaarten, oliën, meditaties, chakra-healing en dit is nog maar het begin. Op bewust- en onbewust niveau geeft mij dit waardevolle inzichten. De oliën zijn een feestje, zo puur en aanvullend/ondersteunend bij de processen die zich aandienen. Afgelopen week had ik een bijzondere sessie bij Yasmijn waarbij onderdrukte emoties naar boven kwamen. Het zat dieper dan ik dacht en vormde een blokkade in mijn systeem. Yasmijn voelde precies aan waar hierin aandacht nodig was en heeft mij daar op een prettige manier in begeleidt.

En een dag later had ik zó’n bijzondere dag op m’n werk. Mooie gesprekken waar ik ontroerd van was. Onze dankbaarheid uitsprekend naar elkaar. Iemand liet ik een deugdenkaart trekken en was zó treffend. Met een fijne olie erbij, gewoon even proberen. Het deed de persoon veel, en mij ook. Door de sessie met Yasmijn van de dag ervoor is er bij mij iets ‘aangeraakt’ en stroomt de energie weer beter.
Zo voelt dat voor mij en daar ben ik heel dankbaar voor.


We zijn en blijven mensen en zijn hier op aarde om te leren van het leven. Het komt zoals het komt en het is goed zoals het is. In liefde en verbinding met elkaar, dat telt voor mij. Er voor elkaar zijn, ook in mindere tijden, onvoorwaardelijk. Zo kunnen we de wereld weer net een beetje mooier maken. 

Veel liefs, Eugenie