Openheid / Gastblog van Roos

De kracht van een intentie

Lieve lezers, graag laat ik jullie kennis maken met Roos. Een hele lieve, Krachtige en zachtmoedige vrouw die met heel veel liefde haar ervaring deelt en laat inzien wat de kracht is van een intentie(voornemen) Wat haar intentie(voornemen) voor haar heeft betekend. Veel lees plezier!

Voornemen voor 2023 van Roos

Mijn nieuwe voornemen voor het jaar 2023: ‘openstaan voor uitdagingen die op je pad komen waar je normaal gesproken direct nee op zegt’

Het avontuur in Openheid aangaan / Overvloed is overal

Open staan voor dingen kwam als snel op mijn pad. Waaronder de olietjes van DoTerra. Ik ben begonnen met Doterra essentiële oliën. Ik stelde een vraag over mijn zoontje waarvan mijn hulpvraag direct door Yasmijn serieus werd genomen. Ik ben in contact gekomen met Yasmijn. Ik heb me opengesteld voor het avontuur dat we vanuit liefde aan zouden gaan. Waarin we in het avontuur situatie verwerken, ik leer tot mezelf komen vanuit mijn hart en niet vanuit mijn hoofd, en het vergevingsproces. Ik wist niet goed wat ik ervan moest denken of voelen. Mijn hoofd zei nee maar in mijn hart wist ik dat het me kon helpen. De coaching i.c.m. de deugdenkaarten geven mij steun en helderheid en positiviteit. Ik ben langzaamaan aan het opkrabbelen vanuit een diep dal. De rust die langzaam terugkeert in mijn lichaam, de focus op mezelf die ik terug krijg en het geluk wat ik weer begint te voelen. Het is een waardevolle mooie en bijzondere ervaring/een reis die je moeilijk kan benoemen of beschrijven. Die je zelf aan moet gaan om het te kunnen ontdekken, te voelen, begrijpen en te proeven.

Twee weken geleden heb ik geleerd en ervaren

Afstand nemen van mijn verlangen of de druk van anderen, om overhaaste beslissingen te nemen was na de sessie gelijk in de avond te ervaren. Ik werd moe, ontspannend moe dus geen moeheid van onrust. Wanneer ik lag te slapen voelde ik dat het uitte op mijn gewrichten. De sessie daarop voelde Yasmijn dat haarfijn aan en hebben we een heerlijke gewrichten dans gedaan en nog allerlei andere oefeningen. Ik veerde met de moeheid mee ik gaf me eraan over. Mijn lichaam gaf aan dat ik mijn rust moest pakken. Ik heb samen met mijn kinderen een ‘niks-moet-dag’ ingelast en ooh wat voelde dat fijn  nu ben ik op een punt dat ik mee ga met de moeheid dat ik het ervaar maar er niet in blijf hangen. Dat ik mijn energie haal uit de mooie dingen die ik heb en er om mij heen zijn.

Aangekomen in het nu is dit moment een wonder. Adem in en lach adem uit verwonder.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *