Aroma workshops met Patty

Inhoud van deze blog

In deze blog lees je over de aroma-workshop, over Patty en onze Visie en missie. We nemen je mee in ons enthousiasme voor de oliën. Word je ook enthousiast kom dan naar de aroma workshop. Je bent van harte welkom.

Aroma workshops

Lieve lezer, Sinds 19 februari 2023 geef ik samen met Patty de aroma workshops. Wij geloven in de kracht van de natuur. We hebben op een dag zoveel producten die we gebruiken. Van tandpasta tot en met afwasmiddel en make up. Hier zit vaak zoveel troep in dat niet goed is voor ons gehele gezondheid en welzijn. Een van onze missies zijn om mensen te inspireren pure en 100% natuurlijke producten en essentiele olien in te zetten voor ons welzijn en onze gezondheid. Ook helpen de prachtige olien bij allerlij emoties en kunnen ze je ondersteunen, oppeppen gerustellen, troosten, aanmoedigen en nog veel meer. Ook laten deze olien je herineren aan je volledig potentieel en nog veel meer.

Dolfijnwellness

Gescheven door Yasmijn voor jullie over Patty

Ik ken Patty sinds mijn 18de en ken haar als een enthousiast, gedreven, puur, krachtig en wijs mens (ziel). Onze eerste ontmoeting was magische. Ik keek haar aan en ik zag dat zij mij zag. Niet alleen hoe ik eruit zag maar wie ik in weze ben. Tijdens de kinderyoga opleiding en de deugdentrainer opleiding die ik bij haar volgde stimuleerde en inspireerde ze mij om te gaan voor mijn dromen en waarvoor ik hier gekomen ben. Ik ben Patty heel dankbaar en een hele mooie les wat ik van haar geleerd heb en elke dag weer in de pratijk breng is de kracht van stilte, essentie en zijn. Ik ben haar heel dankbaar. Ik vind het super mooi dat we elkaar inspireren en vanuit daar met veel wijsheid andere mensen(zielen) te inspireren.

Patty Jongemeats

Gescheven door Patty voor jullie over Yasmijn

Yasmijn heb ik mogen leren kennen tijdens de kinderyoga opleiding en wat mij meteen opviel was haar enorme liefde om kinderen te willen helpen en kinderen maar ook volwassenen zich weer te laten ervaren dat ze het licht zijn. Dat ze mogen stralen. Een affirmatie die ik iedere ochtend zeg is dat ik dankbaar ben dat ik mensen en kinderen mag helpen het licht in zichzelf weer te vinden of te hervinden.  Dat is denk ik ook waardoor Yasmijn en ik zo een verbondenheid voelen. Wat ik bewonder is dat ze hier al zo jong zo vol passie en toewijding mee bezig is. Dit is echt heel bijzonder. Ik ben ook enorm dankbaar dat ik haar een stukje op haar pad heb mogen en mag begeleiden.Yasmijn is echt een lichtwezen. Een engel op aarde!!

Yasmijn van Achterberg(Ik)
Site pictogram

Ervaring, kennis van patty met de etherische olietjes van DoTerra

Wat zijn de olien toch bijzonder! Iedere keer doen ze me weer verbazen; wat een druppeltje kan doen! De plein “verkopen” zichzelf wanneer je er aan ruikt ben je verkocht. De frequentie is zo hoog en nemen je mee in die frequentie. Wanneer je in een ruimte komt waar ruzie is of was dan kan je dit voelen en dan voel je vaak je eigen energie veranderen of omlaag gaan. De frequentie in die ruimte is dan laag. De olien hebben een hoge frequentie en hoe hoger de frequentie (trilling) hoe blijer en gelukkiger je je voelt.Een mooie voorbeeld is dat mijn broer die niks van dit soort dingen wil weten en vaak wat down is, bij mij kwam en ik had wild Orange in de diffuser en die stond toevallig achter hem. Hij wist dit niet maar hij zei na 10 minuten: pat ik weet niet wat het is maar ik voel me zo vrolijk en blij wat doe je?Ik vertelde hem van de wild Orange en liet hem het flesje zien en ruiken. Hij was meteen verkocht!! Ik begelijd en lijd mensen op tot kinderyoga, deugdenyoga docent en Meer! En een daarvan is yasmijn en zij is echt wel heel bijzonder! Gaande weg kwam ik ook met doTerra in aanraking en naast yoga zijn de olien ook heel heelend. Ik las per “toeval” iets over een workshop olien en chakra’s en ik werd er als het ware naar toe getrokken. Het bijzondere was dat ik het universum net een paar dagen van te voren had gevraagd om iets nieuws op mijn pad te laten komen om mensen en kinderen nog meer te kunnen helpen Die middag was ik meteen verkocht.doTerra betekent geschenk van de aarde en ja het is een heel groot geschenk.Het rare vind ik dat mensen soms vragen werkt heet wel?  Medicijnen zijn synthetisch nagemaakte kruiden!! Dan kan je volgens mij toch veel beter direct de dingen vanuit de natuur nemen en dat zijn De etherische olien van doTerra, deze zijn zo puur en zuiver.Inmiddels heb ik al zoveel bijzonders dingen meegemaakt op fysiek maar ook emotionele en spiritueel niveau.Dus ja ik ben ontzettend dankbaar dat dit toen op mijn pad is gekomen en dat ik zo nog meer mensen kan helpen bij hun helingsproces. En helemaal leuk dat yasmijn dit ook direct zo voelde en we nu samenwerken en zo hopen mee te helpen aan een betere en gelukkigere wereld waar iedereen zijn potentieel kan leven en we vrede en harmonie op aarde krijgen.

Mijn(Yasmijn) haar ervaring bij de etheriche olietjes van DoTerra

Een tijdje geleden op een prachtige dag in Amsterdam bij Patty zag ik de deuren van Doterra en vroeg aan Patty of ik voor elk chakra een olietje bij haar kon kopen om toe te passen bij mijzelf om het is te ervaren. toen ik het de eerste keer rook hoorde ik mijn ziel fluisteren. Verspreid de geschenken van de aarde. Dat ben ik vol enthousiastme gaan doen. Ik voel zo een kalmte, vreugde, puurheid, liefde en nog veel meer bij de olietjes. Toen had ik zelf zoveel ervaren dat ik het ging verspreiden onder veel coachingsklanten en yogaleerlingen en mensen die ik opleid. Vooral heel veel gezinnen. Het stroomde in overvloed. De ene op de andere klant werd enthousiast. Ik hoorde mijn kind eet weer, mijn kind is weer wat aangekomen, mijn kind heeft minder last van zijn gewrichten, mijn sepastische darmen zijn zo goe als weg, mijn migranen ging in een keer weg na het gebruiken van de mellisa. Noem maar op. terwijl ik helemaal niet deelde als een dokter van als je migranen heb moet je dit proberen maar vanuit zielentaal de kern deelde waar het goed voor is en vanuit de kern de olietjes allerlij dingen heelde. ik ben zo dankbaar, de olietjes van DoTerra zijn zo een toevoeging in mijn praktijk. dankjewel natuur. Ik ben je onuitputtelijk dankbaar. Mijn licht en liefde waakt over je en herinerd je.

Welkom

Je bent van harte welkom bij de aromaworkshops. Wij verwelkomen je met heel veel liefde, licht en entousiastme in een geur en kleurrijk aroma.

Toekomst beeld

In de toekomst willen patty en ik ook verdiepende aroma workshops geven. Wij kijken ernaar uit om jullie van alles te leren over de prachtige olien van doterra.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *