maak van hoogsensitiviteit je kracht

Basis workshop:
Maak van hoogsensitiviteit je kracht

Deze prachtige basis workshop is een warm bad voor iedereen die hoog-sensitief is, of iemand kent die hoog-sensitief is. Natuurlijk is het ook voor iedereen die in zijn of haar kracht wilt staan en wilt stralen. 

Het begint allemaal bij het voelen van je ware essentie. Vanuit daar leer je meer over hoogsensitiviteit in zijn geheel en persoonlijk. ook krijg je vele prachtige tools aangereikt en maak je een persoonlijk plan. Dit onder liefdevolle begeleiding van mij, ingeleid met een prachtige Mantra of meditatie. 

Wat leer ik 

 • De basis kennis over hoogsensitiviteit.
 • Hoe om te gaan met hoog-sensitieve mensen & kinderen.
 • Hoe je weer in je kracht kan komen ondanks alles wat er om je heen gebeurd.
 • 3 keys van hoogsensitiviteit je grootste kracht.
 • Wat kracht is. 
 • Wie jij in weze bent. 
 • Aantal prachtige basis tools en oefeningen toe te passen bij jezelf en anderen. 

Kosten: €125,-  | €75,- voor elk extra persoon

Tijd:  zaterdag 27 mei van 9.00-14.00 

Plaats: Locatie volgt z.s.m. 

Voor wie is deze workshop,
verdiepende workshops, opleiding?

Basis workshop: Voor iedereen die meer wilt weten over wat hoogsensitiviteit is. Een fijne ervaring met gelijkgestemde mensen en prachtige tools. 

Verdiepende workshops: Voor iedereen die de basis workshop al gevolgd heeft of al coach is en zich verder wilt verdiepen op zijn eigen tempo en tijd. 

Opleiding tot Spirit-, Life- & Soul coach: Voor iedereen die Spirit-, Life- & Soul coach wilt worden. Als je wilt leren coachen vanuit kennis, wijsheid en vooral vanuit het hart.  Iedereen die zich verder wilt verdiepen of nieuwsgierig is naar bepaalde tools (methodieken). Ook prachtig om te volgen voor moeders en vaders die van alles willen weten over hoogsensitiviteit. Deze opleiding is een groot kado aan jezelf en de wereld om je heen. 

Verdiepende Modules

Wanneer je de basis workshop hebt voltooid, kan je losse verdiepende modules volgen. Met deze verdiepende modules leer je jezelf, je kinderen en mensen om je heen begeleiden op verschillende verdiepende vlakken. Bij elke module ontwikkel je je verder in je persoonlijke ontwikkeling, ervaringen en kennis op verschillende vlakken. Hierdoor heb je bij elke module weer een extra tool waar je jezelf en anderen mee kan begeleiden. Bij elk behaalde module ontvang je een extra certificaat. De losse verdiepende modules worden individueel gegeven. Het voordeel hiervan is is dat je het volledig op je eigen tempo en tijd kan volgen en dat er extra aandacht is voor wat om aandacht vraagt. 

Wanneer je alle modules hebt afgerond ontvang je hiervoor ook nog het certificaat ‘Spirit-, Life- & Soulcoach’. Hierin staan alle modules die je hebt behaald vermeld. Tot slot ontvang je bij het behalen van dit certificaat een één-op-één 60-minuten-durende coaching sessie, zodat jij helder hebt wat je visie en missie is, en stevig staat als coach. 

Certificaten en diploma’s worden alleen uitgedeeld na afronding van een praktijk en theorie examen. 

Verdiepende modules

Hoogsensitiviteit & Pedagogiek

Onze opvoeding heeft veel te maken met hoe we ons leven leven & omgaan met onze hoogsensititviteit. Tijdens deze module wordt dit inzichtelijk en bewust. Hierdoor kunnen we meer leven vanuit onze eigen kracht deugden. Je gaat merken dat je meer gaat leven vanuit je ware essentie. Je krijgt ook allerlei handvaten en leert dit toe te passen in je dagelijks leven, bij jezelf én bij anderen(kinderen en volwassenen). 

 

De volgende onderwerpen komen bijvoorbeeld aan bod:

 

 • familie opstellingen
 • innerlijk kind
 • Deugden 
 • mannelijke en vrouwelijke energie
 • Prikkelverwerking 
 • basisbehoeftes 
 • spiegelen 

Duur: 4 uur

Kosten: €45,- p/u

Hoogsensitiviteit & Reis door de chakra's

Tijdens deze workshop maken we en reis door de chakra’s. Voor de workshop doe ik samen met jou een chakra analyse en leer je meteen hoe je dat bij jezelf & andere kan doen met onderbouwde kennis en wijsheden. Dit helder, liefdevol en concreet. Ook leer je welke deugden bij welke chakra’s horen. vanuit daar gaan we een reis door de chakra’s maken doormiddel van yoga, meditatie, edelstenen, aroma geuren en meer. Na deze workshop kan je herkennen welk chakra uit balans is en heb je allerlei tools hoe deze chakra’s weer te balanceren, te openen en het fijn te laten doorstromen bij jezelf en anderen. Ook weet je na de workshop hoe je aan gedrag van kinderen en volwassenen kan herkenen welk chakra in en of uit balans is. 

 

Duur: 6 uur

Kosten: €65,- p/u

Hoogsensitiviteit & Holistisch voeden

Tijdens de workshop holistische voeden ga je ervaren en leren hoe alles in verbinding met elkaar staat. Zowel fysiek, emotioneel, mentaal, energetische en spiritueel. Vanuit daar leer je op elk niveau jezelf te voeden zodat jij en anderen meer in hun kracht kunnen staan. Ook leer je energie, pijn en leed wat je meedraagt van andere los te laten en hoe je hier in het dagelijkse leven mee om kan gaan. Dit door onder andere in jou kracht te staan en te stralen in liefde. Ook leer je hoe je een kind hierin kan begeleiden vanuit de belevingswereld van het kind.

 

Duur: 6 uur

Kosten: €45,- p/u

Deugden & Edelstenen

Elke edelsteen heeft zijn eigen unieke kracht. Maar wat zijn die krachten? Deugden brengen hier verheldering in voor jou en je omgeving. Er zijn wel meer dan 100 deugden. Elke edelsteen heeft zijn eigen bijpassende deugden. Zo hoort bijvoorbeeld bij de Rozenkwarts en de Mangano-Calciet de deugden liefde, verbondenheid, vriendelijkheid. Tijdens deze workshop leer je welke deugden bij welke edelstenen passen. Dit brengt veel helderheid.

 

Duur: 8 uur

Kosten: €350,-

Etherische oliën & hoogsensitiviteit

Etherische oliën zijn helend, ondersteunend voor iedereen maar vooral voor hoogsensitieve mensen en niet te vergeten kinderen. De oliën stimuleren ons zelf helend vermogen en iedere plant heeft net zoals iedere edelsteen zijn eigen specifieke krachten en werking. Ook heeft elke etherische olie een bijpassende deugd en bijpassende chakra of chakra’s. Dit leer je allemaal tijdens de basis en verdieping workshops. Natuurlijk nog veel meer met prachtige ervaringen. 

Duur: Basis workshop: 3 uur (groepsverband) Verdiepende workshop 6 uur (groepsverband)

Ook is het mogelijk om bij mij individueel opgeleid te worden tot aroma therapeut. Dit is een jaar programma van 1 jaar waarin we 1x in de maand tussen de 2 en de 6 uur samen plannen. 

 

Kosten: Wisselend 

Verdiepende Verzorging van Edelstenen

Edelstenen kan je zien als sponsjes; Ze nemen vuil (negatieve energie) op en stralen positieve energie uit, maar als je de spons (edelsteen) niet verzorgt raakt het vol en staat het niet meer in zijn heldere/schone kracht.

Als de steen niet zuiver is heeft dat dus ook weer invloed op de werking en dus ook jouw welzijn. Hierdoor is het verzorgen van je edelstenen voor zowel jou als je stenen erg belangrijk.

Tijdens de verdiepende workshop leer je het verschil te ervaren tussen gevulde edelstenen en stenen die schoon en helder in de energie zijn. Dit is erg belangrijk in het werken met edelstenen. Ook leer je hoe je edelstenen kan reinigen en leer je edelstenen op te laden via meditatie en nog veel meer.

 

Duur: 2,5 uur

Kosten: €45,- p/u

Hoogsensitiviteit & kinderen/ innerlijk kind

Iedereen is fysiek kind geweest maar heeft zich niet altijd kind gevoelt of heeft niet altijd een fijne jeugd gehad. Hierdoor kan ons innerlijk kind pijn, verdiet, onverwerkt leed, wrok, boosheid en nog meer voelen. Soms vragen we ons af waarom we alles zo intens voelen. Dit is een van de bronnen waardoor we intens voelen wat we voelen. Door ons innerlijk kind te helen kunnen we ons zelf, onze kinderen en de wereld helen. 

 

wat leer je 

 

 • Contact maken met jou innerlijk kind 
 • Hoe je jou innerlijk kind kan helen 
 • Bewust te worden wat voor invloed een gepijnigd innerlijk kind heeft met de wereld om ons heen. 
 • Hoe je jezelf en de mensheid kan helpen door allerlei concrete aardse en spirituele oefeningen en meer. 
 • Welke oliën en edelstenen ondersteunend en helend zijn voor jou innerlijk kind  

 

Duur: wisselend (gemiddeld 4 uur)

Kosten: €65,- p/u

Hoogsensitiviteit & Voeding

Wat nemen we tot ons, Wat zit er in ons eten, Wat lusten we, Hoe verwerkt een hoogsensitief kind, volwassenen eten, Waar kunnen we niet tegen en wat zijn de effecten van wat we tot ons nemen. Wil je hier alles over leren in verbinding met hoogsensitiviteit en jou kinderen of jezelf. Dan raad ik je deze workshop heel erg aan. 

 

Duur: 2,5 uur

Kosten: €55,- p/u

Voetreflex & Edelstenen

Zoals edelstenen ons spiegelen, weerspiegelen de voeten ons lichaam en ons hele zijn. Door edelstenen te combineren met Voet-reflexologie creëer je meer lichaamsbewustzijn en kan je in combinatie met de edelstenen het lichaam helen. Zodat alles fijn gaan stromen. Dit is een prachtige tool om toe te passen bij mensen die wat aardser in hun voeten staan. Maar het blijft voor iedereen – ook voor jezelf en voor kinderen – een enorm fijn hulpmiddel.

 

Duur: Basis workshop is 4 uur. De verdiepende workshop is 6 uur. 

Kosten: €45.- p/u

Creëer je mooiste leven. Visie/ missie & creatie

Alles wat je aandacht geeft groeit.

 

Bij deze workshop leer je de kracht van de gedachtes. Ook leer je de kracht van  gedachtes en emoties te inzien en te beheersen door ze er te laten zijn en nog veel meer. Bij deze workshop ga je leren te luisteren naar je ziel, tekens, chakra’s. Hierdoor  ga je jezelf nog beter leren kennen en ook je eigen visie en missie en hoe je je mooiste leven kan creëren. We gaan ook een prachtige creatie meditatie doen die al eeuwen oud is. 

 

Duur: 3,5 uur

Kosten: €45,- p/u

Therapeutisch Tekenen

Therapeutisch tekenen is een lichaamsgerichte, psychotherapeutische, creatieve en communicatieve vorm van kunstzinnige therapie. Kinderen en volwassenen kunnen via tekeningen conflictsituaties aan het licht laten komen. Het is heel bijzonder om te zien hoe symbolen bepaalde herinneringen of onbewuste boodschappen vertonen. Gecodeerde berichten uit de ziel banen zich een weg naar de oppervlakte.

 

Een tekening is een uitingsvorm van het onbewuste. Door middel van een tekening geeft de tekenaar informatie, bewuste informatie én informatie die via het on(der)bewuste op de tekening verschijnt. Door de tekening te lezen op verschillende niveaus, kan je leren er boodschappen uit halen. Het is een prachtige methodiek om voor jezelf maar ook voor je kinderen te leren of kinderen waar je mee gaat werken. Omdat veel  kinderen en vaak ook nog volwassenen het lastig vinden om hun gevoel te verwoorden of te begrijpen. Therapeutische tekenen brengt een licht puntje in het geheel(een, meerdere inzichten) 

 

Kosten en tijden: Wisselend per persoon. 

EFT (emotional freedom techniques)

Wie meer prikkels binnenkrijgt, heeft meer tijd nodig voor de verwerking hiervan. Wanneer de prikkels niet voldoende verwerkt worden kan het resulteren in een gevoel van emotioneel overlopen, stress en vermoeidheid of zelfs in een burnout. Hoe kun je met al die prikkels leren omgaan?

EFT (Emotional Freedom Techniques) is een zeer geschikte methode voor prikkelverwerking en het is makkelijk om zelf toe te passen. Vooral dit laatste punt is waardevol voor hooggevoelige mensen. Wanneer je in de loop van de dag het gevoel krijgt over te lopen, heb je met EFT letterlijk iets binnen handbereik waarmee je weer ruimte kan creëren. Door de klop-techniek in combinatie met aandachtig voelen toe te passen, ervaren de meeste hoogsensitieve mensen direct meer rust in hun hoofd.

 

Ook geeft het structureel meer rust wanneer trauma’s, of andere zaken uit het verleden die nog tot stress of spanning leiden, verwerkt worden. Want niet alleen ben je als HSP gevoelig voor indrukken van buitenaf, ook je eigen

 

Duur: 3,5 – 4,5  uur

Kosten: 55,- per uur 

 

gedachten en gevoelens hebben een sterkere impact op je.

NLP op zielsniveau

De kracht van de gedachtes zijn erg sterk. De wil en het potentieel strijden zo nu en dan tegen elkaar. Dus een kind die goed kan presenteren kan het door allerlei dingen in en om zichzelf toch heel spanend vinden en het dan toch niet doen. NLP helpt om te leven vanuit liefde, vertrouwen, zelfvertrouwen, kracht, kalmte (eigenlijk alle deugden) Dit omdat je problemen omzet vanuit inzet en liefde in uitdagingen en het beste uit jezelf haalt. Dit in balans met alles wat is. Tijdens de workshop leer je meer over affirmaties, schijven vanuit het hart, gedrag en nog veel meer. Dit alles op ziels-niveau. Laat je verassen. Het heeft mijn leven veranderd in positieve zin. Hoe gevoeliger je bent hoe lastiger het vaak is om het beste uit jezelf te halen en te staan in je eigen kracht. NLP is een tool die je weer in je eigen kracht zet. 

 

Tijd: 6 uur 

Kosten: 65,- per uur 

Spirit, Life & soul coach - Volledige Opleiding

Wil je leren vanuit het hart mensen en jezelf te coachen, te inspireren en zelf achter hun zielencode te komen vanuit liefde om weer te gaan leven vanuit hun volledig potentieel?

Bij deze opleiding leer je zowel kinderen als volwassenen op fysiek, emotioneel, mentaal, energetische en spiritueel niveau te coachen. Dit vanuit het hart, met de deugden en met allerlei mooie methodieken en tools. 

De volgende methodieken en tools komen aanbod:

 • Yoga
 • Kinderyoga
 • Aromatherapie
 • Edelsteen-therapie
 • Deugden-coaching
 • EFT
 • NLP
 • Therapeutische tekenen
 • Holistische coachen
 • Voeding
 • Chakra leer en coaching
 • Affirmaties
 • Creatie
 • Meditatie,
 • Innerlijk kind werk
 • Energetische helen
 • Deugden-mandala
 • Coaching
 • Liefdevol afstemmen

Als je al de basis en een verdiepende workshop heb gevolgd kan je daarvoor vrijstelling krijgen. Je krijgt natuurlijk ook een diploma. 

Deze opleiding start in 2024, op 6 september en is om de week op de vrijdag van 9.00/16.00 uur. met 1 uur pauze inbegrepen. Daarbij vraagt het ongeveer 3 uur thuisstudie per week. In totaal zijn er 18 lesdagen en duurt deze opleiding 1 jaar. 

De Workshops & de opleiding

Ervaar en leer vanuit het hart wat jij interessant vind. 

In groepsverband  |  € 275,-  |  2 Dagen
 09.00/16.00 uur 

Verdiepende, concrete workshops waarin je heldere tools krijgt voor jou, jezelf, je gezin en de wereld om je heen. 

 Individueel  |  Prijs, Tijdsduur & Tijden: Zie Losse Module 

Als je wil leren vanuit het hart mensen en jezelf te coachen, te inspireren met allerlei tools die meteen naar de kern gaan. 

 In groepsverband  |  € 2200,-  |  18 Dagen  09:00/16.00 uur + Gratis coaching en kennismakingsgesprek.