Wellness voor baby's & kinderen

Welkom

Wij leven in een wereld waar van alles gebeurd en gaande is. Waar zelfs in de stilte altijd beweging is. Kinderen en vooral baby’s en al helemaal hooggevoelige kinderen zijn hier erg sensitief voor. Soms word alles even te veel of krijgt het kind of de baby lichamelijke, mentale, emotionele, energetische of spirituele klachten. Dit uit zich in het spel, en het gedrag van het kind.

Een wellness moment voor je kind kan dan heel fijn zijn. Ik begeleid je kind tijdens bijvoorbeeld een voetreflex-massage om alles even te ontladen wat hen niet dient en hem of haar weer te herinneren aan de vreugde, kalmte en kracht in en om hen heen.

Wellness-momentjes zijn er ook voor baby’s. Voor hen kan het helpend zijn voor de hechting, het doorkomen van de tandjes, buikkrampjes, beter slapen, beter eten, prikkel verwerking en nog veel meer. Ook komt er een stofje endorfine vrij – oftewel het gelukshormoon – en daaruit ervaren ze dat alles in en om hen heen oké en goed is.

De Wellness Sessies van Sylvatica nodigen kinderen en baby’s uit om dicht bij henzelf te blijven, al het moois in en om hen heen te zien en te stralen vanuit kalmte en kracht.

Kan mijn kind zich wel concentreren of ontspannen?

Dat is een veel voorkomende vraag. Kinderen kunnen ongelofelijk veel energie hebben. Maar elk kind kan zich ook ontspannen. Kinderen die zich bijvoorbeeld verbaal of non-verbaal onrustig of druk uiten  zijn vaak overprikkeld , soms is dat op een heel diep niveau.

Tijdens de wellness sessies gaan we juist ontprikkelen. Hierdoor word je baby, kind of tiener zowel tijdens als na de wellness sessie rustig, kalm en ontspannen. Je kan aansluitend ook altijd een coaching sessie reserveren, zodat ik jou als ouders tools kan meegeven hoe je je kind kan begeleiden met zijn of haar gevoeligheid of hoogsensitiviteit. Ik kijk met alle liefde wat ik voor jullie kan betekenen.

De kracht van...

Baby & peuter voetreflex (0-4 jaar)

Babyreflexologie wordt toegepast op baby’s van vier weken tot peuters van drie jaar. Het is een zachte en natuurlijke manier om je baby te behandelen. Het zorgt voor ontspanning, verbondenheid en het kan verlichting geven bij veel voorkomende klachten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: krampjes, lucht in de darmen, reflux, obstipatie, buikpijn, oorpijn, pijn bij het krijgen van tandjes en onrust of slaapproblemen.

Hoe kleiner kindjes zijn, hoe sneller voetreflex effect heeft. Tijdens of na een behandeling probeer ik altijd ouders/verzorgers direct te leren wat ze zelf kunnen doen m.b.v. een paar voetreflextechnieken. Een mooie samenwerking zorgt voor het beste resultaat.

Aroma Touch massage (vanaf 4 jaar)

AromaTouch Techniek is een heerlijke zachte, speelse en ontspannende massage. Het kind komt in een warm bad van zalige geuren. De aanraking is een vlindertouch, waardoor deze behandeling zeer aangenaam is voor het zenuwgestel. Het zijn namelijk de oliën die het werk doen.

 

De AromaTouch behandeling vindt plaats op de rug, het hoofd en de voeten. Het is goed voor her kalmeren van het zenuwstelsel hierdoor voelt het kind zich ontprikeld, ontspannen en dicht bij zijn of haar unieke zijn en ervaart het alle prachtige deugden die in hem of haar aanwezig zijn. Bij deze wellness-massage gaan stralen.

 

Deugden zoals: liefde, kalmte, kracht, zelfvertrouwen, moed, verbondenheid en meer krijgen allemaal de kans om te stralen. Zo nu en dan ontstaat er een wonder en worden blokkades en klachten ook opgeheven. De aandacht van de massage ligt vooral op ontspanning en het ervaren van hoe mooi jij in weze bent.

Kind & jongeren voetreflex (vanaf 6 jaar)

Kinder-reflexologie is een zachte vorm van voet-reflexologie. Het zorgt voor ontspanning, verbondenheid en het kan verlichting geven bij veel voorkomende klachten. Het kan worden ingezet bij: 

 

  • (onverklaarbare) buikpijn, hoofdpijn
  • obstipatie, bedplassen
  • (faal)angst
  • overprikkeling
  • slaapproblemen 
  • korte aandachtsboog
  • pesten
  • onzekerheid

En nog veel meer!

Edelsteen leggingen (vanaf 6 jaar)

Edelstenen en kinderen zijn een prachtige combinatie. Kinderen zijn heel puur bij hun eigen wijsheid en hebben weinig tot geen barrières om te voelen. Elke steen heeft een eigen kracht. Je kan ze zien als maatjes. Het ene maatje herinnerd je aan je moed, de andere aan je kalmte en ga zo maar door. Stenen herinneren mens en kind aan al onze prachtige zielskwaliteiten op energetische niveau.

 

Wat houd dat in? De stenen zijn tastbaar en de werking is voelbaar.
Tijdens een sessie leg ik samen met het kind edelstenen mandala’s, doen we een stenen-ontspan momentje, doen we stenen-kinderyoga en gaan we opzoek naar zijn of haar krachtsteen voor dat moment. Ook doe ik zo nu en dan ook een edelstenen legging waarbij ik verfijnd vanuit liefde en speelsheid aanvoel welke stenen vragen om de werking te laten voelen aan het kind. Kortom; Welke steen of stenen op dat moment het best voor het kind of jongeren zijn. Zo creëeren we een helend energie veld voor het kind.

Etherische Oliën van doTerra

Tijdens verschillende wellness sessies waaronder de aromatoach behandeling pas ik de oliën van doTerra toe. Deze oliën zijn volledig puur en natuurlijk en ook geschikt voor kinderen. De Kids Collectie is zelfs speciaal gemaakt voor de huid van kinderen waardoor je de rollers gemakkelijk en direct op de huid kan aanbrengen.

Soms voel of ervaar ik tijdens een sessie dat het goed is om één of meerdere oliën voor een langere tijd te blijven toepassen. Het is dan mogelijk om bij mij de etherische oliën te bestellen. Vaak heb ik hier ook leuke kortingen en aanbiedingen voor. Naast de Kids Collectie zijn er nog veel meer oliën voor kinderen, deze moeten wel eerst verdund worden. (Na afloop van een sessie leer ik je hoe je de oliën die je wellicht wilt bestellen ook toe kunt passen)

Laat je kind heerlijk ontprikkelen en tot zichzelf komen op een speelse en helende wijze.

 Aan huis  |  € 40,-  |  25 Min. 

Aangeraden voor:
Baby’s & Peuters

Een verademing voor je kind vol heling en ontspanning met ruimte voor verfijnde antwoorden op hulpvragen.

 Aan huis  |  € 65,-  |  45 Min. 

Aangeraden voor:
Kleuters & Schoolkinderen

Bij deze sessie gaan we vanuit de bron helen, dingen komen aan het licht en worden bewust waardoor er ruimte ontstaat voor transformatie.

 Aan huis  |  € 80,-  |  60 Min. 

Aangeraden voor:
Tieners en Jongeren

Je kind heeft behoefte aan ontspanning en doelgerichtheid. Jij weet wat je kind graag wilt ontvangen en wat zijn of haar behoeftes zijn en kiest zelf de methodiek uit die we gaan toepassen.

Je kind heeft behoefte aan ontspanning en jij aan helderheid. Ik voel in het moment vanuit de belevingswereld van jou kind mee welke methodiek we het beste kunnen toepassen.