Oliën ervaren/testertjes

Ervaren is weten

Heb je een olie gezien die je interesseert en die graag eens zou willen ervaren/ testen. Dit kan bij onze sylvatica-shop en bij geluk in een flesje! Wil je graag een of meerdere (max 5 per bestelling) oliën testen of ervaren stuur gerust via het onderstaand contactformulier op welke olie je wil testen. 

Praktische informatie: 

Wanneer wij jou mailtje binnen krijgen sturen wij vervolgens binnen 3 dagen een prijsopgave en als je akoord gaat een factuur. Zodra het is overgemaakt sturen wij de testertjes met veel liefde op.

Vrijgevigheid 

Elke olie heeft een andere prijs. De ene is zeldzamer dan de ander. Wij zouden heel graag testertjes gratis willen opsturen. Echter zijn sommige olien zo zeldzaam zoals de roos, de Neroli en de jasmijn dat wij niet altijd gratis testertjes kunnen geven. Wel zijn wij zo vrijgevig dat wij bij je eerste en vijfde bestelling er altijd een testertje bij doen. Vervolgens krijg je elke keer bij je 10de bestelling een gratis testertje of ander kadootje. Een tester flesje is een flesje van 2,5 ml.

Elk testertje heeft een andere prijs:

Stel je voor je hebt een flesje van 15ml en die kost 20 euro dan is de prijs gedeeld door 6 van de normale prijs. Dus 20:6 is dan 3,33 voor een testertje waarvan de olie noormalliter 20 euro kost Dus je kan nu voor 3,33 de olie testen bij een bestelling vanaf 25 euro. Hoe leuk is dat. 

Contact